Skip to main content

O nama

King DOK je vaš partner koji zna
kako da sačuvate vrednost.

Više od tri decenije iskustva

Nakon trideset godina iskustva u oblasti trgovine zlatom, usled povećanja obima poslovanja, a sa ciljem da ispunimo potrebe naših korsnika, DOK brend je proširio svoju delatnost i osnovao kompaniju KING DOK. Sinergijom znanja i iskustva, godinama smo jedni od vodećih kompanija u Srbiji koja pruža mogućnost kupovine sertifikovanog investicionog zlata.

Na srpsko tržište, kompanija DOK je donela proizvode kompanije IGR Global, koju čine Istanbulska rafinerija zlata, kompanija Gramaltin i IGR Metals Trading DMCC. IGR proizvodi poseduju Good delivery akreditaciju koja se dobija od strane London Bullion Market Association (LBMA) , što garantuje da se proizvodi kuju po najstrožim kriterijumima i da osiguravaju medjunarodnu likvidnost bilo gde na svetu.

U ponudi imamo i proizvode austrijske kovnice Münze Österreich iz Beča, kao i švajcarske kovnice Argor Heraeus SA.

Profesionalni tim

Tu smo da vam pomognemo da čuvate vašu uštedjevinu na najbolji mogući način. Naš tim čine profesionalci sa višegodišnjim iskustvom koji vam je na raspolaganju za besplatne konusultacije, savete i sve vrste transkacija koje se tiču zlata.

King DOK vam pruža
stabilnost za budućnost

Osnova našeg poslovanja jeste prodaja investiconog zlata koje je najsigurniji način da vaš kapital ne gubi na vrednosti već vremenom povećava svoju vrednost. Kroz ulaganje u investiciono zlato, postajete samostalni i nezavisni od društveno-ekonomskih dešavanja u zemlji i svetu. Kompanijske vrednosti koje negujemo su pouzdanost, poverenje i stabilnost.

U vreme stalnih promena u svetu finansija, posvećeni smo i edukaciji – kako da na najbojli način sačuvate vrednost vašeg kapitala, upravljate sadašnjošću i planirate budućnost.

Prijatelji

Naš tim stručnjaka za ulaganje u zlato je uvek tu za vas.

Call Now Button