Poštovani posetioče, prijatelju i partneru, mi smo tim iskusnih ljudi u svetu trgovine zlatom.

Dugogodišnjim radom u različitim kompanijama, odlučili smo se da naše iskustvo u trgovini zlatom pretočimo u samostalni biznis.

Osnova naše trgovine zlatom jeste prodaja investiconog zlata koje će Vama pomći da čuvate vašu uštedjevinu najbolje moguće a da negubite na vrednosti, već da napreduje i podiže svoju vrednost.

Naš CILJ je finansijska edukacija i podizanje nivoa znanja naših građana u oblasti finansija. Na taj način oni, s jedne strane upravljaju svojom sadašnjošću, mudro štite zarađeni kapital od inflacije i uspešno planiraju svoju budućnost i budućnost svoje porodice, a s druge samostalniji su i nezavisniji od društveno-ekonomskih dešavanja u zemlji i svetu.

Svaka ekonomska kriza pogađa građane i njihove porodice. Ciklično se pojavljuje u različitim oblicima: Finansijska, Berzanska, Bankarska, Kreditna, Hipotekarna, Investiciona… i dr. Kada se udruži više kriza istovremeno, onda imamo globalnu ili ozbiljnu krizu. Tada je porodicama naročito teško, ponekada veoma komplikovano za elementarnu egzistenciju – preživljavanje.

 

Jedan gram čistog zlata, u istoriji, UVEK je obezbeđivao nedelju dana egzistencije ili preživljavanja četvoročlanoj porodici. Jedna godina ima 52 nedelje. Znači, za godinu dana potrebno je obezbediti 50g, za dve 100g i za eventualno 3 godine 150g čistog zlata. Na ovaj način, bezbrižnije se živi, mirno spava – bez stresa i spokojno očekuju ili dočekuju neka buduća vremena.

Podaci za identifikaciju

Pun naziv firme
KING DOK DOO BEOGRAD
PIB
112986341
Matični broj
21782939
Šifra delatnosi
4672
Osnivač
Biljana Nikolić
Direktor
Marija Nikolić

Podaci o sedištu

Opština
Vračar
Mesto
Beograd
Adresa
Bulevar Kralja Aleksandra 60, LOKAL 1
Telefon
+381 11 7496 470

Postignimo najbolje za naše najmladje.

ZAŠTITA kapitala građana Srbije od gubitka vrednosti na istorijski najbolji mogući način – kupovinom INVESTICIONOG ZLATA.